Krusmoelle Glamping

Glamping Vogne

Leder du efter en unik og miljøvenlig måde at undslippe hverdagens travlhed på? Så behøver du ikke lede længere end Krusmoelle Glamping! Vores smukke glamping-vogne kan bookes i de fire bedste måneder af året – maj, juni, juli og august. Og det bedste af det hele? Vi er altid i gang med at bygge nye vogne til vores egen glamping-site samt til andre destinationer rundt omkring i Europa.

Hos Krusmoelle Glamping brænder vi for bæredygtighed. Derfor genanvender vi gamle vogne og restaurerer dem med kærlighed fra bunden, hvilket giver dem nyt liv og samtidig gavner miljøet.

Uanset om du søger en romantisk flugt med din partner eller bare en mulighed for at lade op i smukke omgivelser, så er Krusmoelle Glamping det perfekte valg. Book dit ophold i dag og oplev magien ved glamping på egen hånd!

Læs mere og se flere billeder af hver enkelt af vores Glamping Vogne herunder.  

sE VORES Video HERUNDER
Afspil video

Hver vogn med sit eget lille univers

Vi har indrettet vores glamping vogne så hver vogn har sit eget lille univers i ro fra den larmende omverden. Hver vogn står plantet i små naturlommer, som vores gæster kan nyde private ophold i sammen med en partner eller alene. Alle vores vogne er individuelt designet og indrettet. Alle rustikke og varme elementer, som er den røde tråd igennem indretningsstilen. 

Skip to content